Caută analize după cod produs

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 15000 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 2000 lei - București
  • - 2000 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 2200 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 15000 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 2000 lei - București
  • - 2000 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 2200 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Blog

  • Ciclul de viață al unei albine
    Fie că te gândești la o carieră în apicultură, fie că ești doar curios să afli mai multe despre aceste insecte colorate, workaholice, ciclul de viață al albinelor te va fascina și, eventual, te va surprinde. Acest articol acoperă toate etapele prin care trece o albină, de la ou la adult. Care sunt etapele ciclului […]
    Citește mai mult
  • Care sunt utilizările medicinale ale mierii?
    Mierea este o substanță naturală care a fost folosită în mai multe scopuri medicinale de mii de ani. Medicamentele tradiționale descriu multe utilizări medicinale ale mierii. Compoziția mierii variază în funcție de sursa florală, de factorii sezonieri și de mediu, precum și de tehnicile de prelucrare utilizate. Astăzi, cercetările moderne confirmă faptul că aceasta licoare […]
    Citește mai mult
  • Importanța polenizării plantelor de către albine
    Polenizarea administrată este doar unul dintre modurile în care apicultorii au un impact important asupra lumii. Polenizarea dirijată este practica îngrijirii stupilor și a albinelor pentru a poleniza culturile care ne susțin pe toți. O altă funcție importantă a albinelor Pe lângă colectarea nectarului pentru a produce miere, albinele îndeplinesc o a doua funcție vitală […]
    Citește mai mult
  • 7 moduri de a ajuta albinele
    1. Nu folosiți substanțe chimice pentru albine Pesticidele sintetice, îngrășămintele, erbicidele sunt dăunătoare pentru albine, făcând ravagii asupra sistemelor lor sensibile. Evitați să vă tratați grădina și spațiile verzi cu substanțe sintetice. În schimb, folosiți produse organice și soluții naturale, cum ar fi compostul pentru a ajuta la sănătatea solului și adăugarea de insecte benefice […]
    Citește mai mult
  • Rețete de mic dejun sănătos cu produse apicole
    Mic dejun cu miere, migdale si polen Ingrediente: 50 g migdale 2 lingurițe miere 1 linguriță polen puțină apă 1 lingură fulgi de cocos (optional) Mod de preparare: Migdalele se hidratează câteva ore (le puteți lăsa peste noapte) Se scurg migdalele și se clătesc, apoi se așază în vasul blenderului Se adaugă mierea și puțină […]
    Citește mai mult
  • Beneficiile păsturii
    Cunoscută și ca ” pâinea albinelor”, este unul dintre cele mai valoroase produse ale stupului. Păstura este făcută de  albine din polen, miere, fermenți, ceară, un proces care durează în jur de 3 luni! Păstura are o largă arie de utilizare terapeutică, precum tratarea afecțiunilor ficatului, vezicii biliare, tubului digestiv, etc. Egiptenii și chinezii antici considerau […]
    Citește mai mult
  • Mierea este aliatul tău pentru un păr sănătos
    Știm deja că mierea este bogată în nutrienți și antioxidanți, întărește imunitatea și vitaminizează organismul. În plus față de beneficiile pentru sănătate, mierea este un ingredient benefic în multe produse pentru păr și frumusețe. Mierea, propolisul și lăptișorul de matcă s-au dovedit a avea beneficii cosmetice excelente. Beneficiile mierii pentru păr Atunci când este aplicată […]
    Citește mai mult
  • Începem imunizarea de toamnă?
    Sezonul cald s-a încheiat și acum trebuie să ne pregătim organismul pentru zilele răcoroase de toamnă. Schimbarea de sezon are un impact mare asupra organismului, iar sistemul nostru imunitar devine mai sensibil. Creşterea imunităţii este una din priorităţile de toamnă, doar aşa pot fi ţinute sub control răcelile și gripele de sezon. Un sistem imunitar […]
    Citește mai mult
  • Despre pasteurizarea mierii
    Ce este pasteurizarea? Pasteurizarea este o metodă de conservare a produselor alimentare, mai ales a celor lichide, inventată de Louis Pasteur, care constă în încălzirea alimentelor la temperaturi de sub 100 °C, de obicei până la 60-70 °C, urmată de o răcire bruscă a acestora la 4-6 °C, pentru a distruge flora patogenă a produselor alimentare fermentabile și în […]
    Citește mai mult
  • De ce cristalizează mierea?
    Dacă ai păstrat miere crudă suficient de mult timp sigur ai văzut cum cristalizează în timp. Unii oameni cred că acesta este un semn că mierea nu este bună, dar, în realitate, acesta este un indiciu al calității sale. Numai mierea care trece printr-un proces chimic nu cristalizează niciodată. De ce mierea crudă cristalizează? Mierea […]
    Citește mai mult

10% reducere la prima comandă! Abonează-te la newsletter!