Caută analize după cod produs

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 15000 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 2000 lei - București
  • - 2000 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 2200 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 15000 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 2000 lei - București
  • - 2000 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 2200 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Blog

  • Începem imunizarea de toamnă?
    Sezonul cald s-a încheiat și acum trebuie să ne pregătim organismul pentru zilele răcoroase de toamnă. Schimbarea de sezon are un impact mare asupra organismului, iar sistemul nostru imunitar devine mai sensibil. Creşterea imunităţii este una din priorităţile de toamnă, doar aşa pot fi ţinute sub control răcelile și gripele de sezon. Un sistem imunitar […]
    Citește mai mult
  • Mierea este aliatul tău pentru un păr sănătos
    Știm deja că mierea este bogată în nutrienți și antioxidanți, întărește imunitatea și vitaminizează organismul. În plus față de beneficiile pentru sănătate, mierea este un ingredient benefic în multe produse pentru păr și frumusețe. Mierea, propolisul și lăptișorul de matcă s-au dovedit a avea beneficii cosmetice excelente. Beneficiile mierii pentru păr Atunci când este aplicată […]
    Citește mai mult
  • Despre pasteurizarea mierii
    Ce este pasteurizarea? Pasteurizarea este o metodă de conservare a produselor alimentare, mai ales a celor lichide, inventată de Louis Pasteur, care constă în încălzirea alimentelor la temperaturi de sub 100 °C, de obicei până la 60-70 °C, urmată de o răcire bruscă a acestora la 4-6 °C, pentru a distruge flora patogenă a produselor alimentare fermentabile și în […]
    Citește mai mult
  • De ce cristalizează mierea?
    Dacă ai păstrat miere crudă suficient de mult timp sigur ai văzut cum cristalizează în timp. Unii oameni cred că acesta este un semn că mierea nu este bună, dar, în realitate, acesta este un indiciu al calității sale. Numai mierea care trece printr-un proces chimic nu cristalizează niciodată. De ce mierea crudă cristalizează? Mierea […]
    Citește mai mult
  • Cum alegem mierea potrivită?
    Primul lucru pe care trebuie să-l știți despre miere este că fiecare produs este unic. Dacă compoziția sa este întotdeauna aproximativ aceeași, aroma, gustul și textura mierii depind în principal de tipul de plante pe care albinele le vor vizita și de mediul lor. Proprietățile mierii sunt foarte variate, mai mult sau mai puțin pronunțate […]
    Citește mai mult
  • Ce este polenul?
    Bogat în vitamine, minerale, oligoelemente, enzime, aminoacizi și antioxidanți, polenul de albine câștigă popularitate ca superaliment. Polenul de albine poate fi consumat uscat întreg sub formă de granule, măcinat într-o pulbere, adăugat la alimente ca garnitură sau consumat sub formă de pastile. Dulce și cu o aromă florală ușoară, polenul de albine poate fi folosit […]
    Citește mai mult
  • Ce se întâmplă dacă consumi zilnic miere?
    Potrivit unui studiu din 2017, “mierea este utilizată nu numai ca produs nutrițional, ci și în sănătatea descrisă în medicina tradițională și ca tratament alternativ pentru afecțiuni clinice, de la vindecarea rănilor la tratamentul cancerului”. Studiul continuă să elaboreze faptul că “dovezile din picturile epocii de piatră arată tratamentul bolilor cu produse apicole, cum ar […]
    Citește mai mult
  • 10 lucruri interesante despre albine
    1. Albinele sunt polenizatori importanți pentru flori, fructe și legume. Acest lucru înseamnă că acestea ajută alte plante să crească. 2. Albinele trăiesc în stupi (sau colonii). Membrii stupului sunt împărțiți în trei tipuri: Regina: O regină conduce întregul stup. Treaba ei este să depună ouăle care vor da naștere următoarei generații de albine a […]
    Citește mai mult
  • Albinele în antichitate
    Încă de la începutul istoriei scrise, oamenii au folosit albinele și produsele lor. Fie că este vorba de miere, ceară, polen, lăptișor de matcă, propolis sau venin, există dovezi substanțiale că civilizațiile antice din întreaga lume au folosit și prețuit aceste produse. Există nenumărate povești, poezii, cântece și opere de artă care descriu albinele melifere […]
    Citește mai mult
  • Culorile mierii
    V-ați întrebat vreodată de ce mierea există în diferite culori și nuanțe? Dacă ați văzut vreodată mai multe soiuri de miere unul lângă celălalt, sigur ați observat că există o diferență semnificativă de culoare între unele dintre ele. Există o altă diferență între mierea de culoare mai închisă și cea mai deschisă. Culoarea mai deschisă […]
    Citește mai mult

10% reducere la prima comandă! Abonează-te la newsletter!