Caută analize după cod produs

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 9900 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 1000 lei - București
  • - 1200 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 1800 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 9900 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 1000 lei - București
  • - 1200 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 1800 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Blog

  • Miere sau zahar in alimentatie?
    Cu totii stim ca ceva dulce consumat ne aduce in organsim o stare de bine si energie.Zaharul contine un procent ridicat de zaharoza. Atunci cand noi il consumam ( in special in produse dulci), stomacul trebuie sa isi foloseasca propriile enzime pentru a separa zaharoza in glucoza si fructoza ceea ce duce la un consum […]
    Citește mai mult
  • Cum deosebim mierea naturala de cea contrafacuta
    Cateva proprietati care deosebesc mierea naturala de cea contrafacuta: 🐝 Multi dintre noi cumpara miere fara insa a o mirosi cand desfac borcanul. Mierea naturala are o aroma specifica, are parfumul florii de la care provine, chiar daca mai discret. Este o adevarata armonie intr-un borcan 😊 🐝 Gustul mierii naturale este foarte fin; 🐝 […]
    Citește mai mult
  • Mic ghid de ,,degustare” a mierii
    Mic ghid pentru ,,degustarea” 😊 mierii. Multi dintre dumneavoastra cunoasteti deja mierea 3albine.ro si cu siguranta aveti un sortiment (sau mai multe) preferat. Alegem mierea in functie de mai multe criterii: culoare, gust, stare ( fluida sau cristalizata), parfum si bineinteles si in functie de florile din care provine, flori care imprumuta mierii din calitatile […]
    Citește mai mult
  • Culorile polenului 🐝🌻🐝🌺🐝🌼
    Cand ne uitam la o floare putem observa adesea niste betisoare colorate.De fapt este polen dispus ca o pulbere fina pe staminele florilor. Albinele preiau aceasta pulbere pe puful de sub aripi si o amesteca cu miere, nectar si substante proprii si astfel se formeaza acele granule multicolore pe care le stim cu totii si […]
    Citește mai mult
  • Pastura, o intreaga uzina de vitamine
    Pastura, numita popular si painea albinelor, pentru ca este alimentul lor de baza, este compusa din polenul recoltat de albine si fermentat in conditiile naturale ale stupului. El este amestecat cu miere si enzime si introdus in fagure unde trece printr-o serie de transformari, timp de 3 luni.Recoltarea este extrem de migaloasa si se face […]
    Citește mai mult
  • Mierea de mana
    Mierea de mana provine din sucurile dulci (mana) recoltate de albine, sucuri rezultate in urma actiunii unor insecte ( afide, psilide, coccide) care traiesc pe anumite specii de arbori si arbusti.Este o miere mai rara, se recolteaza o data la 4, 5 ani si are de 20 de ori mai multe proprietati decat mierea poliflora, […]
    Citește mai mult
  • ,,Vanatorii” de miere din Nepal
    ,, Vanatorii” de miere din Nepal Fotograful si calatorul britanic Andrew Newey a surprins cadre uluitoare ale acestei traditii vechi a etnicilor Gurung.Acestia se aduna de doua ori pe an ,riscandu-si viata pentru a colecta mierea celor mai mari albine din lume cunoscute si pentru comportamentul lor agresiv.Sa ne imaginam ca suntem inconjurati de mii […]
    Citește mai mult
  • Mierea de faneata
    Mierea de faneata este considerata un sortiment complex de miere, ingloband nectarul a zeci de plante si imprumutand atat din aroma cat si din proprietatile terapeutice ale fiecareia.Culoarea este, de obicei, galben aprins – roscat, dar difera si in functie de plantele din care a fost cules nectarul.Are proprietati energizante, antimicrobiene, protejeaza ficatul, ajutand la […]
    Citește mai mult
  • Mierea de papadie
    Mierea de papadie face parte din categoria sortimentelor rare de miere. Productia ei depinde de conditiile climaterice ( trebuie sa fie o primavara calduroasa). De asemenea , pentru a produce acest tip de miere, apicultorul trebuie sa iasa din iarna cu familii puternice de albine, care pot sa valorifice acest cules destul de timpuriu. De […]
    Citește mai mult
  • Stiati ca si albinutele hiberneaza?
    Ursuletii nu sunt singurii care se pregatesc de hibernare iarna. Ci si albinele. ❄ 🐝🐝🐝Dar ele nu dorm , ci se strang sub forma de ghem.Invelisul ghemului este alcatuit in asa fel incat sa asigure supravietuirea albinelor mai tinere , dar si a matcii.De aceea partea exterioara a ghemului este alcatuita din albinele mai batrane, […]
    Citește mai mult

10% reducere la a doua comandă! Abonează-te la newsletter!