Caută analize după cod produs

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 9900 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 1000 lei - București
  • - 1200 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 1800 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 9900 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 1000 lei - București
  • - 1200 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 1800 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Cristalizarea mierii

Cristalizarea mierii ( cunoscuta sub denumirea populara de zaharisire) este un fenomen natural, mierea pastrandu-si proprietatile intacte si dupa acest proces.
In functie de planta de pe care a fost cules nectarul, mierea va cristaliza mai devreme sau mai tarziu.
Acest proces depinde de raportul dintre glucoza si fructoza . Daca procentul de glucoza este mai mare , mierea va cristaliza mai repede ( ex. tei, rapita, poliflora).
Daca procentul de fructoza este mai mare , mierea va cristaliza mai greu ( ex. mierea de salcam).
Mierea cristalizata se poate transforma intr-o miere fluida, daca introducem borcanul in apa calda ( aprox.40 grade).
Mierea nu devine toxica introdusa in apa mai fierbinte de 40 de grade ci doar isi pierde din calitati. Acest lucru este valabil si pentru indulcirea bauturilor foarte fierbinti.
Deci mierea cristalizata nu este un tip de miere care nu mai este buna, asa cum de multe ori ,eronat ,se crede.
Dimpotriva , cristalizarea mierii este una dintre trasaturile care atesta autenticitatea ei.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Cristalizarea mierii”

Adaugă un review

Rating-ul tău

Acordă o notă

10% reducere la a doua comandă! Abonează-te la newsletter!