Caută analize după cod produs

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 9900 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 1000 lei - București
  • - 1200 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 1800 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 9900 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 1000 lei - București
  • - 1200 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 1800 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Cum deosebim mierea naturala de cea contrafacuta

Cateva proprietati care deosebesc mierea naturala de cea contrafacuta:

🐝 Multi dintre noi cumpara miere fara insa a o mirosi cand desfac borcanul. Mierea naturala are o aroma specifica, are parfumul florii de la care provine, chiar daca mai discret. Este o adevarata armonie intr-un borcan 😊

🐝 Gustul mierii naturale este foarte fin;

🐝 Mierea naturala poate contine asa zise ,,impuritati”, adica polen, mici particule de ceara, propolis. Nu este obligatoriu sa le vedem, dar atunci cand apar sa tinem cont ca poate fi o caracteristica a acesteia;

🐝 Cristalizarea ( sau zaharisirea, asa cum mai este numit, popular, acest proces) este o caracteristica importanta a mierii naturale. Albinele transforma zaharurile complexe in doua zaharuri simple : glucoza si fructoza. Cristalizarea mierii depinde de proportia dintre aceste doua zaharuri. Cu cat procentul de glucoza este mai mare cu atat mierea cristalizeaza mai repede ( ex.mierea de rapita). Cu cat procentul de fructoza este mai mare , cu atat timpul de cristalizare este mai lung ( ex.mierea de salcam). Toata mierea naturala cristalizeaza mai devreme sau mai tarziu;

🐝 Daca punem o lingura de miere cristalizata intr-un pahar cu apa rece, ea ramane un timp pe fundul paharului , nu se dizolva imediat. Si chiar amestecata cu apa se dizolva mai greu;

🐝 De asemenea o lingura de miere lichida introdusa intr-un pahar cu apa ar trebui sa curga continuu, nu cu picaturi;

Tinand cont de aceste detalii putem sa verificam singuri calitatea mierii pe care o consumam si ne putem bucura de un produs cu adevarat exceptional pentru sanatate.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Cum deosebim mierea naturala de cea contrafacuta”

Adaugă un review

Rating-ul tău

Acordă o notă

10% reducere la a doua comandă! Abonează-te la newsletter!