Descriere
Cunoscută și ca ” pâinea albinelor”, este unul dintre cele mai valoroase produse ale stupului. Păstura este făcută de albine din polen, miere, fermenți, ceară, un proces care durează în jur de 3 luni!
Păstura are o largă arie de utilizare terapeutică, precum tratarea afecțiunilor ficatului, vezicii biliare, tubului digestiv, etc.
De aceea, noi ne-am gândit că acest produs al albinelor merită cunoscut și consumat de către voi, neexistând restricții privind consumul de păstură.
Beneficii păstură:
- Întărește sistemul imunitar
- Este alcătuită din este 20% proteine vegetale și multe vitamine și minerale
- Reface flora intestinală
- Reduce colesterolul
- Luptă cu anemia și energizează organizmul
Mod de consum: se recomandă consumul într-o cură de cel puțin o lună și jumătate.
- Doză uzuală recomandată copii: o linguriță pe zi/ 3 g
- Doză uzuală recomandată adulți: o lingură pe zi/ 5 g
Un comentariu pentru ““Păstură””
Excelent