Caută analize după cod produs

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 9900 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 1000 lei - București
  • - 1200 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 1800 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 9900 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 1000 lei - București
  • - 1200 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 1800 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Miere cu nucă – beneficii extrăordinare pentru organismul nostru

Știm deja ca mierea este unul dintre cele mai sănătoase alimente și este recunoscută pentru multiplele beneficii pe care le aduce organismului, însă în combinație cu nuci este o explozie de nutrienți.

Nucile ar trebui să fie prezente cât mai des în dieta de zi cu zi, deoarece consumul lor aduce multe beneficii pentru sănătatea noastră. Acestea conțin o mulțime de minerale utile și vitamine care ne ajută să fim sănătoși și activi.

Miezul de nucă este un aliment delicios și o sursă de vitamine, minerale, acizi grași și fibre. Amestecul de miere de salcâm cu nucă îmbină într-un mod ideal proprietățile celor două alimente.

Despre nuci

Nucile sunt alcătuite din 65% grăsimi și aproximativ 15% din proteine. Au un conținut scăzut de carbohidrați – majoritatea din fibre.

Nucile sunt un simbol al intelectualilor, deoarece sâmburii lor bi-lobi au suprafața complicată, asemănătoare cu creierul uman! Desigur, faptul că nucile sunt bune pentru creier este explicat de știință prin numeroasele substanțe nutritive benefice pentru sănătate, în special acizii grași omega-3, care sunt esențiali pentru o sănătate optimă.

Beneficiile nucilor

  • reduce inflamația în boli de piele precum psoriazisul și eczema , datorită concentrațiilor mari de grăsimi bune.

Beneficiile nucilor pentru piele se datorează antioxidanților pe care îi conțin. Deoarece nucile conțin vitaminele A și E, ele protejează pielea împotriva deteriorării radicalilor liberi, prevenind astfel semnele îmbătrânirii.

  • scad colesterolul. Nu pentru că nucile au colesterol zero, ci pentru că au antioxidanți, fenoli, vitamina E, acid galic și acid elagic, care contribuie la scăderea colesterolului.
  • reduce riscul bolii Alzheimer prin oprirea formării plăcilor de amiloid care se găsesc în creierul pacienților care suferă de această boală.
  • previn ritmurile inimii neregulate și reglează formarea plăcii în vasele de sânge. Acest lucru se datorează aminoacidului esențial l-arginină care îmbunătățește elasticitatea vaselor de sânge și a Omega 3.

Nucile reduc cantitatea de lipide Lp (a) care crește coagularea sângelui și riscul de ateroscleroză și boli de inimă.

  • scăderea colesterolului și riscul de boli cardiovasculare
  • reduce depresia și ADHD.
  • menține sănătatea oaselor – datorită Omega-3 și manganului. Dovezi științifice pentru o relație benefică de sănătate între nuci și boli coronariene.
  • tratează insomnia. Nucile conțin melatonină și sunt indicate pentru a fi consumate chiar înainte de culcare. (cea mai bună formă este să le luați cu miere.)
  • sănătatea părului. Un amestec de ulei de migdale și nuci aplicat pe scalp cu condiția părului, care îl face mai puternic și hidratat și îl va împiedica să cadă.
  • ajută la asigurarea funcționării corecte a glandei tiroide
  • ajută la pierderea în greutate, deoarece aceste nuci ne oferă o senzație de sațietate și ne reduc poftele alimentare. Unele cercetări au arătat că creșterea în greutate prin consumul de nuci într-o cantitate moderată este nesemnificativă în comparație cu celelalte beneficii pentru sănătate.

Contraindicații

Nucile – produs bogat în calorii. Persoanele care fac dietă sunt sfătuiți să nu abuzeze de delicatețea gustoasă și sănătoasă.

La fel ca în cazul majorității nucilor, nucile sunt un alergen cunoscut. Persoanele care sunt sensibile la alergii sau au alergii la nuci ar trebui să se consulte cu siguranță cu medicul înainte de a adăuga aceste nuci la dieta lor zilnică. Aceste alergii pot varia de la ușoare la severe cu eczeme, erupții cutanate, mâncărime și chiar dificultăți de respirație ca simptome.

Femeile care alaptează sau urmează să rămână însărcinate li se recomandă consumul unei cantități mai reduse de nuci.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Miere cu nucă – beneficii extrăordinare pentru organismul nostru”

Adaugă un review

Rating-ul tău

Acordă o notă

10% reducere la a doua comandă! Abonează-te la newsletter!