Caută analize după cod produs

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 9900 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 1000 lei - București
  • - 1200 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 1800 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Produsul a fost adăugat în coș

Transport: GRATUIT:

  • - pentru comenzile care conțin produse marcate cu "TRANSPORT GRATUIT"
  • - pentru comenzile în valoare de peste 9900 lei
  • - în zilele cu transport gratuit (anunțate pe INSTAGRAM)

STANDARD:

  • - 1000 lei - București
  • - 1200 lei - alte localități din zona de acoperire a firmei de curierat
  • - 1800 lei - pentru zone ce nu se află în zona de acoperire a firmei de curierat

Niciun produs în coș.

Mierea de salcâm – Proprietăți

Mierea de salcâm este un tip de miere foarte aromat, fin și delicios, fiind sortimentul preferat al majorității consumatorilor de miere. De asemenea, acesta este tipul de miere care cristalizează cel mai greu, datorită conținutului ridicat de fructoză, spre deosebire de alte tipuri de miere, păstrându-și forma lichidă până la 2 ani (în funcție de puritate și de mediul de depozitare).

Mierea de salcâm are efecte energizante, tonifiante, laxative, emoliente, expectorante, antiseptice, diuretice, sedative, stimulează digestia, curaăță ficatul, reglează tranzitul intestinal, îmbunătățește sistemului circulator, combate oboseala și stimulează sistemul imunitar.

Mierea de salcâm este aproape incoloră, transparentă, sau poate avea culoarea galben-pal. Are o textură fină și un gust plăcut, delicat, fiind perfectă pentru a fi consumată la micul dejun sau pentru a aromatiza o cană cu ceai. Mierea de salcâm este o comoară din punct de vedere nutritiv, oferind foarte multe substanțe benefice și bio-active, dar și multă energie.

Mierea de salcâm este considerată „hrană vie”, datorită numărului impresionant de substanțe nutritive pe care le are în componență. Printre acestea, se numără vitaminele B1, B2, B6, B12, B9 (acid folic); enzime, acizi, factori antibiotici, dar si substanțe minerale (calciu, potasiu, magneziu, sodiu, fosfor, calciu etc.).

Indicații terapeutice:

– Calmează tusea: este recomandată în răceli, sinuzite, rinite, pneumonii etc.;
– Tratează afecțiunile digestive legate de o aciditate gastrică crescută (gastrită, ulcer);
– Ajută la funcționarea normală a inimii și a ficatului, îmbunătățește funcția de detoxificare;
– Întărește imunitatea și ajută la recuperarea după nașteri, boli sau operații;
– Este un excelent tonic pentru copii (ajută la întărirea imunității, previne apariția anemiei);
– Adjuvant în caz de insomnii;

Un comentariu pentru ““Mierea de salcâm – Proprietăți”

  • Iulian Viorel CAULEA

    Într-adevăr mierea de salcâm este specială . Am o posacă lângă o pădure de salcâm și în ultimii 10 – 12 ani nu am scos miere de salcâm curată nici o dată deși stupina este la aproximativ 1km de pădure. Când este floarea de salcâm ba plouă , ba este frig …ba…este alt-ceva .Scot miere în amestec atât. Mirea de salcâm se scoate numai în pastoral și cu stupina în/La pădure . Din această cauză mierea de salcâm este foarte specială. De-acord cu tot ce să scris în materialul de informare.

Adaugă un review

Rating-ul tău

Acordă o notă

10% reducere la a doua comandă! Abonează-te la newsletter!