Pastura, numita popular si painea albinelor, pentru ca este alimentul lor de baza, este compusa din polenul recoltat de albine si fermentat in conditiile naturale ale stupului. El este amestecat cu miere si enzime si introdus in fagure unde trece printr-o serie de transformari, timp de 3 luni. Recoltarea este extrem de migaloasa si se face doar cand procesul de fermentare este complet, extragandu-se cantitati mici astfel incat sa nu afecteze alimentatia albinelor. Pastura are o culoare maroniu – galbuie sau ruginie si un gust dulce – acrisor. Pastura este o intrega uzina de substante benefice greu de egalat de orice alt produs natural Contine enzime, minerale, vitamine, acid lactic, substante cu rol antibacterian, oligoelemente Excelenta pentru detoxifierea ficatului si regenerare lui , pentru sistemul digestiv, in tratarea anemiilor, a bolilor cardiovasculare, pentru tratarea depresiei, excelent antiviral si antimicrobian , pentru imunitate. Se consuma in cure, de 2 ori pe an .
Fii primul care scrie o recenzie despre “Pastura, o intreaga uzina de vitamine”
Fii primul care scrie o recenzie despre “Pastura, o intreaga uzina de vitamine”