Produsul a fost adăugat în coș

Niciun produs în coș.

Povestea noastră

De mii de ani, începând cu papirusurile egiptene și tăblițele sumeriene și până în zilele noastre, mierea a fost privită ca fiind atât un medicament, cât și un aliment mierea de rapiță. Fenomenul de “cristalizare”( popular, zaharisire) este unul natural , este generat de existența în miere, pe langă cele peste 400 de substanțe, a glucozei și fructozei. Dacă procentul de glucoză este mai mare decât cel de fructoză, atunci mierea va cristaliza mai repede (ex: mierea de rapița – între 3 și 4 săptămâni ). Dacă raportul este invers, atunci mierea va cristaliza foarte greu (ex: mierea de salcâm – 1,5 -2 ani). Nu toți consumatorii de miere preferă mierea cristalizată, în acest caz decristalizarea se poate face prin tratament termic controlat, la o temperatură de 35-40° C. Printr-o selecție riguroasă, dată de experiența noastră de peste 15 de ani și în premieră în România, calitatea mierii este susținută cu analize ce sunt puse la dispoziția celor care o cumpără. Mierea este obținută de la apicultori cu experiență și tradiție din zone lipsite de poluare și care este adusă din stupul albinelor direct în casa voastră.


“ 3 Albine” vă oferă garanția unei mieri curate, cu acel gust natural care vă va face să vă reamintiți de perioada copilăriei.



Mierea este un produs natural extrem de complex, izvorât din  nectarul florilor și al plantelor prin îmbogățirea acestuia de către albine, cu substanțe proprii, provenite din glandele acestora.  De asemenea , mierea mai poate proveni si din surse non-florale (mierea de mană)  obținută de către albine din seva dulce existentă pe scoarța copacilor .

Aria restrânsă de selecție a mierii ne-a pus în situația de a vă oferi o cantitate nu foarte mare de miere, pe care noi am definit-o ca fiind “ediție limitată”, borcanele fiind numerotate în acest sens, tot ca o garanție a calității.

10% reducere la a doua comandă! Abonează-te la newsletter!